Pripravite se na svoje leto vnaprej!

Ali “novo leto nov/a jaz” velja tudi za vaš horoskop? Bo po letih 2020 in 2021 leto 2022 kaj boljše? Kaj pričakovati od te spremembe leta? Spreminjanje časa prinaša v naše življenje lastne izzive, kljub vsem pripravam, ki jih imamo. Ko se poslovimo od odhajajočega leta 2021, novo leto zagotovo prinaša novo upanje.

Ta novoletni horoskop 2022 vam bo dal popoln pregled leta, mešanico dobrih in slabih časov ter kaj vam astrologija leta 2022 ponuja. Načrtujete odhod v tujino na študij ali se podajate v nov posel? Čakate na dolgo pričakovano napredovanje ali spremembo kariere? Ljubezen, kariera, izobraževanje, poroka, finance, zdravje in premoženje. Horoskop 2022 po vaših zodiakalnih znamenjih vam bo omogočil celovit pogled na leto pred vami. Pomagal vam bo bolje obvladati svoja dejanja in rezultate. Ni lepšega občutka kot sprejeti pomembno odločitev in se izkazati tako, kot ste želeli!

Oven

Najprej, naj vas ne preseneti počasni začetek leta 2022. Predvsem prvo četrtletje. Morda boste morali nositi nekaj prtljage iz preteklosti. Čeprav je Saturn v Kozorogu, lahko svoje cilje dosežete z veliko trdega dela in potrpljenja. Morate pa zaščititi svojo kariero, saj je ta tranzit Saturna v Kozorogu lahko tudi vir težav. Predlagamo, da se v prvem četrtletju izognete spremembam v karieri, saj to ni ugoden čas za menjavo poklica.

Bik

Leto 2022 se lahko začne dobro, zato je to dobra novica že na začetku leta, se vam ne zdi? Zato ga kar najbolje izkoristite. Poskusite načrtovati vse načrtovane dejavnosti na začetku leta, saj je to najboljši čas za vaš horoskopu za leto 2022. Vaša dejanja in dosežki se lahko dobro usklajujejo med seboj, kar je potem lahko razlog za uspeh in praznovanje. Biki bi delali načrte in mnogi med njimi se lahko držijo postopkov.

Dvojček

Edinstveno leto vas čaka leta 2022. To je leto, ko bi bili bolj naravnani k dejanjem in lovili svoje sanje eno za drugo, tako kot neskončno nebo. Po vsakem mesecu bi si postavili cilj in mu neusmiljeno sledili, kar je morda nekaj, kar vam je v preteklosti manjkalo, in mi si prizadevamo za to. Končno lahko pridete do točke, kjer lahko uresničite vse, kar ste se naučili v preteklosti.

Rak

Letošnje središče rakov je lahko osebno življenje, kariera, finance in premoženje. Vse te sfere bi bile integralne in bistvene, saj se na vseh teh področjih življenja dogajajo stvari, ki se dogajajo. Vse letošnje zahteve od vas so trdo delo, trdo delo in trdo delo, saj je leto lahko koristno za vse tiste, ki bi trdo delali in nameravali preseči vsak mejnik. Neaktivnost rodi dvom in strah. Dejanje vzbuja zaupanje in pogum.

Lev

2022 bo za veličastnega leva akcijsko usmerjeno leto. Levi se bodo letos morda bolj osredotočili na ukrepanje kot na načrtovanje in izvajanje. Načrtovanje in izvajanje je ena od niš za horoskopski znak Leva. Rezultati vaših dejanj bi bili glede na vaša prizadevanja. Zato ne hitite ali pametno, če želite dobre rezultate, saj delo, ki ga lahko naredite brez napora ali zaradi katerega, morda ne bo doseglo želenih rezultatov.

Devica

Leto ima lahko za domorodce Device veliko vzponov in padcev. Zato v letu 2022 domorodcem Devicam svetujejo, naj bodo pri vseh svojih dejanjih previdni. Naj bo to vaše zasebno ali poklicno življenje. Lahko bi pomagalo, če bi dvakrat premislili, preden se odločite. Posvetovanje z družino bi bilo tudi v tem letu primerna rešitev. Če o čem premislite, se pogovorite z osebo, ki ji najbolj zaupate. Zaupajte tudi svojemu instinktu, ne dovolite

Tehtnica

Leto 2022 je lahko v mnogih pogledih napredno in podporno. Vaša sposobnost eksperimentiranja se vam lahko izkaže za dobro. Eksperimentiranje je kakovost, zaradi katere lahko izstopate v množici. Za inoviranje novih idej za rast organizacije ali celo eksperimentiranje samega sebe je bistveno. Je sestavni del rasti. Poskusi pomagajo zmanjšati prizadevanja in stroške, namesto da bi to naredili na običajen način.

Škorpijon

V letu 2022 je vaša stopnja tesnobe lahko visoka, saj bi lahko imeli občutek relativne lahkotnosti, ki se redno pretaka v vašo dnevno rutino. 2022 bi bilo leto, ko boste morda morali nahraniti svoj um. Bistveno je, da ga poganjate z zdravimi navadami, kot so branje dobre knjige, prakticiranje meditacije in dejavnost v skupnosti z ljudmi istega mišljenja in všečkov. Naj bo vsakdanji ritual meditacije po prebujanju in pred spanjem, kar lahko pomaga zadržati tesnobo.

Strelec

Ko se o Strelcu govori o letu 2022, se je treba spomniti naslednjih možnosti ali točk. Prvič, vaša sposobnost eksperimentiranja vam bo omogočila, da uredite proračun po novi shemi. To pomeni, da so finance lahko eno področje, ki bi ga nedvomno obvladali ob pravem času. Tako je lahko vaš finančni položaj stabilnejši in celo močnejši.

Kozorog

Ko se pogovarjate o letu 2022, vas lahko privlačnost do lepote in harmonije približa novim situacijam. Tako se lahko počutite bolj sproščeno in učinkovito. Letos vas bo morda navdihnil občutek veselja in veselja. Lepota in privlačnost morda nista povezana le z eno stvarjo. Lahko bi bil oprijemljiv in razširjen v različnih spektrih. Lahko je povezano s čimer koli. Lahko gre za umetnost, arhitekturo ali celo za nov in lep kraj, po katerem lahko potujete.

Vodnarjev

Letos, ki je 2022, boste morda videli, da bo ključna beseda harmonija. Res bi sledili načelom miru in to vam bo verjetno pomagalo pri vaših prizadevanjih. Poleg tega lahko v službi ali doma, s prijatelji ali s frizerjem, s katerimi se srečate letos, še naprej širite svoje veselje in srečo. Zahvaljujoč načelom harmonije, ki bi jim sledili letos. Pazite le, da zaradi neznanja nikogar ne zamudite, saj vam to lahko v prihodnjih dneh odvzame pomen.

Ribe

Ne pustite se izpustiti, Ribi, ker ste zadnji znak med 12. Imate svojo moč in moč, da vas obdržijo nad ostalimi. Vedno znova se pojavijo situacije, ko se lahko letos precej hitro razburite. Zdi se vam, da ste letargični, kavč in nimate energije, da bi se predstavili tako, kot ste bili prej. Morda boste celo pogrešali karizmatično vrsto moškega ali ženske, ki ste bili takrat.

Recommended Articles